View Single Post
Stary 30-07-2017, 14:47   #12
miciuch
ford::amateur

Imię: Maciej
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Końcówki do szczoteczki elektrycznej

Cytat:
Napisał wittek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzieś dorwał w tej cenie?
szczoteczki24.pl

Cytat:
Napisał maciaba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oszczędności na poziomie kilkudziesięciu złotych, a na stomatologa wydasz dużo więcej.
Może i tak ale nadal nie widzę powodu, żeby przepłacać. Zwłaszcza jak zacznie takiej szczoteczki używać reszta rodzinki to wtedy z paru złotych robi się już troszkę więcej przy czterech osobach, a szczoteczki się wymienia u nas co dwa miechy.

Cytat:
Napisał maciaba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz kupić oryginalne na allegro za około 8-10 zeta. Bez przesady już naprawdę, kupujesz 4 w ciągu roku maksymalnie
Widziałem na allegro w tych cenach i nawet zastanawiałem się czy kupić takie za dychę, ale doszedłem do wniosku że niemożliwe jest, żeby oryginały były tańsze nawet od zamienników. Albo to jest jakiś wałek, albo ktoś sprzedaje po kosztach - nie wiem. Mam bardzo ograniczone zaufanie do allegro bo już parę razy się naciąłem.
miciuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem