Temat: [Galaxy 2000-2006] Niemożliwe ruszanie w górę
View Single Post
Stary 31-07-2017, 12:27   #14
jar6
ford::amateur

Imię: Jarosław
Model: Ford Galaxy
Silnik: AUY
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Niemożliwe ruszanie w górę

Wcale nie jestem urażony.
Jestem do tego przyzwyczajony,
W latach 60-tych, będąc szczeniakiem, odwiedzając z rodzicami rodzinę w Polsce, nazywano mnie rusakiem....
Tylko proszę zamyślić się kto tu jest większym polakiem?
Chyba że to nie jest powodem do pisania takich żeczy:

Cytat:
Napisał Jarek G. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego jar6 - nie możesz pomóc to nie pisz bzdur. Na forum obowiązuje regulamin a z niego dowiesz się dlaczego Twoja wypowiedź nadaje się do skasowania.
Na przyszłość trzymaj się zasad panujących tutaj.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba kolego nawet nie przeczytał tego co napisałem.
Nie pomagałem, tylko prosiłem pomocy.
To nie jest pierwsze polskie forum na którym prosiłem tej czy innej pomocy, albo pomagałem komuś. I do dzisiaj na żadnym forum mnie tak "mile" nie przywitano, jak na tym.
Przykro mi bardzo z tego powodu.

Cytat:
Napisał no_fear Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Samochód (silnik) nie ma ochoty wkręcić się na obroty, podczas ruszania na wzniesieniu ?
a na płaskim - nie ma z tym problemu i można ruszyć dynamicznie, nawet "z piskiem" opon ?.
Jakoś kolego no_fear bardzo precyzyjnie zrozumiał o co mi chodzi(chociaż stylistyka napewno w moim pisaniu chromieje, przecierz nie urodziłem się w Wielkopolsce ), czego nie mogę powiedzieć o innych.
jar6 jest offline