Temat: [Mondeo 2007-2014] Podjazd pod górkę: Hill Assist
View Single Post
Stary 03-08-2017, 20:24   #467
SRS
Moderator

Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
Domyślnie Odp: Podjazd pod górkę: Hill Assist

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To są wszystkie z serii N a nie F i na dodatek wszystkie z serii CG91 a nie BG91.
szkoda że nie przeczytałeś dokładnie całego tematu pod kątem zamienności części , biorąc pod uwagę ten konkretny numer kpl. pompy ABS - CG91-2C405-ND i ich starszymi nr -NC , -NB , -NA , BG91-2C405-NB , -NA , oraz z zunifikowanymi numerami ( części które były tylko stosowane przy 1 montażu) BG91-2C405-FB , CG91-2C405-FA , -FB ,
Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I to mogłoby się zgadzać bo modulator to CG91 2C405-ND a moduł CG91 2C013-ND pytanie tylko dlaczego w Microcat nie występuje numer całości...
CG91-2C405-ND to jest nr kpl. pompy ABS dokładnie to widać na ryunku doboru części , jak i określenie przez Forda opisu części "Modulator , Jednostka sterowania , sterowanie " określa jako cały element wraz z Modułem strowania ABS-em
Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie pamiętam jaki numer części za co odpowiada,dziwi mnie tylko ,że kolega @SRS tego nie widzi mając dostęp do najnowszego ECAT'a
widziałem dokładnie i podałem właściwy numer dla kpl. pomy ABS , właśnie nie pamiętasz jaki nr odpowiada za jaką część a zwłaszcza że mając Microcat-a można sobie porównać to że nr bazowy w każdym modelu Ford-a odpowiada za konkretny element lub podzespół w różnych modelach Ford-a .
SRS jest offline   Odpowiedź z Cytatem