Ziomki z Lubina sprzedają fokę.
Ciekawe ogłoszenie na otomoto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Jak się naciśnie pedał gazu i pociągnie za ten wibrator pośrodku to jedzie. Pod górkę, z górki i prosto też. Nie wiem jaka jest prędkość maksymalna bo ja pomykam max 70 na godzinę ale podobno prostuje zmarszczki i wygładza cellulit. W instrukcji obsługi nie pisali nic o liposukcji. Trochę dziwnie patrzą na mnie na autostradzie i pokazują środkowy palec przyjaźni ale tylko tam mam odwagę jechać lewym pasem. Na normalnej drodze lewym pasem wszyscy jadą pod prąd. Raz odważyłam się jechać szybciej bo mi kamyczek narysował na szybie trajbala.
|
Nie wszystko z opisu przeszło przez cezurę: coś jeszcze napisane było, że foka ciągnie jak ukraińska ..., ale to co zostało też jest dobre
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Polecam lekturę ogłoszenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.