Temat: [Mondeo 2007-2014] Podjazd pod górkę: Hill Assist
View Single Post
Stary 03-08-2017, 22:29   #472
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Podjazd pod górkę: Hill Assist

Cytat:
przyjrzyj się dokładnie rysunkowi
Nie chce tego tematu za bardzo rozdmuchać bo to troche pisanie pracy mgr nad czymś co nie jest super ważne ale upartość każe mi to wyjaśnić do końca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Załączam jeszcze raz screen schematu z informacją co pojawia się w Microcat na liście pod schematem po naciśnięciu na poszczególny element, a w zasadzie symbol nad nim (wywołanie). Pojawia się numer oraz nazwa. W wypadku 2C013 lista poniżej zawiera tylko MODUŁY, a klikając na 2M110 pojawiają się MODULATORY.

Bump: Twierdzisz, że CG91-2C405-ND jakby "zawierał" w sobie CG91-2C013-ND?

Bump: Chyba masz racje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przeanalizowałem ten rysunek z Twojego przykladu i wygląda to podobnie... Czyli moduł jest częścią modulatora i moduł można dokupić oddzielnie

Nadal jednak zastanawia mnie czemu w archiwalnych produktach pod CG91-2C405-Nx nie pojawia się CG91-2C405-Fx. Zazwyczaj w archiwalnych są wszystkie poprzedniki, nawet jeśli miały nieco inne symbole.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Bez*tytułu.jpg (26.5 KB, 66 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 03-08-2017 o 22:48
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem