Temat: [Mondeo 2007-2014] po wymianie wtrysków nie jeździ
View Single Post
Stary 10-08-2017, 08:51   #23
AnTok
ford::beginner

Imię: ANIA
Model: MONDEO MK4 TITANIUM
Silnik: 1.6 benzyna EcoBoost 160 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: po wymianie wtrysków nie jeździ

Cytat:
Napisał Andrzej444 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie rozumiem tutaj podejscia uslugodawcy jak i klienta ktory godzi sie na tego typu "uslugi".
Nie godzę się i dlatego oddałam auto do innego i ten jest w końcu rzeczowy.
Nie zwraca uwagi na poprzedniego tylko sprawdza wszystko po kolei. Po tygodniu więcej sprawdził, niż poprzedni przez ponad trzy.

Cytat:
Napisał Andrzej444 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie dzialanie po omacku, na zasadzie "a moze zapyka" czesto generuje nastepne usterki.
Chciał wymienić akumulator, bo myślał, że to jest powodem - miałam za niego zapłacić potem dolał 5 l paliwa, bo myślał, że wskazówka źle pokazuje, też chce, żebym zapłaciła. Zregenerował 4 wtryski, bo to na pewno one, i znowu zonk. Na razie nie dostał kasy za nic. Auto na dodatek porysował.

Cytat:
informacja o przestawionym rozrzadzie pojawia sie dopiero w bledach (oczywiscie nie jest to regula).
Błędów nie wykazuje

Dziękuję za informacje, czekam na efekty.