Cytat:
|
Ja agresywnie nie jeżdżę, pojeździmy zobaczymy teraz mam do zrobienia 5tyś/km to za 3 tygodnie powiem jak ze ścieralnością, na letnich robię może rocznie 10-15tys jak wytrzymają 3-4 sezony będzie ok.
Jak kupiłem auto to miałem na nich założone Kumho z 2015 i Firestony z 2014 i też są już zjechane więc myślę że z tą ścieralnością to też dużo zależy od wagi auta rozmiaru opony, stylu jazdy, trasy, itp.
|
Cytat:
|
Szerokości!
Z ciekawością czekam na Twoją ocenę.
|
Już wróciłem opony RainSport3 całe wszystkie wytrzymały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od momentu w którym je założyłem jakieś 4 tyg temu zrobiłem na nich około 6tyś km zwiedziły ze mną całą europę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tego lekko nie maiły samochód + przyczepka + 4 osoby na pokładzie.
Raczej deszczu też nie widziały
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardziej bym powiedział że widziały temperatury ekstremalne we Francji nawet komputer pokazywał 41C we Włoszech czy Hiszpanii chłodniej tez nie było. Co prawda prędkości dużych nie osiągałem bo tak max 120km/h i zazwyczaj po autostradach ale jakiś tam wyznacznik jest.
Sprawdzałem opony i nie wiem czy coś się w ogóle starły okurat robiłem zdjęcie po założeniu i po przejechaniu tych 6tyś sami sobie porównajcie widać to po tych małych rowakach na bieżniku chyba najlepiej są praktycznie identyczne. Więc na razie nie jest zle
Na dolnym zdjęcie nowych.