Cytat:
|
A ci co dodatkowo rozpędzili się w emocjach i przeklinali
|
aż przejrzałem te posty co usunąłeś i nie znalazłem żebyś ktoś się bardzo unosił z przekleństwami. Ale ok. Obiecałem że będą filmy, to będą filmy. Kwestia żeby się wygenerował render i upload na youtube'a.
Uwaga, ostrzegam, bo jak to powiedział
@
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
(ale tego nie ma, bo mod usunął) - kolega z Anglii kocha klakson więc najwyżej ściszcie odrobinę głośniki/słuchawki.
Woli wyjaśnienia. Jak dobrze widać na nagraniu, Panu z Superb brak cierpliwości. Co śmieszne, kombajn był na drodze na odcinku 300-400 metrów a za 50 metrów już było duże skrzyżowanie gdzie można było spokojnie sobie go ominąć. Ale wskoczył? Wyprzedził? Wcisnął się.. jest ok.
Rowerzysta - bądźmy szczerzy - wystarczyło żeby chociaż raz machnął że szykuje się do skrętu, ale po co? Lepiej pokazać palec. Kultura na pierwszym miejscu.
Z Policją to powiem że mnie zaskoczyło. Ja rozumiem, że przepisy mówią że mam takiemu ustąpić, ale weźcie pod uwagę, że ja się po prostu nie spodziewam, że przy ograniczonej widoczności, na podwójnej ciągłej, na moście oni będą wyprzedzać (tym bardziej że ja siedzę po prawej stronie auta, więc "skapnąłem się" o kilkanaście milisekund za późno co jest grane. Pierwsza myśl, że ambulans stoi na końcu estakady, więc noga z gazu zapobiegawczo, a tu taka niespodzianka)
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
P.S. Bym zapomniał. Gdybym jeździł po polsku, to Pani w czerwonej Toyocie (KTT 70RP) już nie miałaby przodu.