Cytat:
|
gdzie jeden kabel to uziemienie
|
Raczej ekran.
Cytat:
|
Następnie pin 5 łączę z pinem o oznaczeniu AUX L zaś pin 6 z pinem AUX R w wiązce radia. Tu pojawia się pytanie, czy w pinach AUX R i L w kostce radia mam już jakieś kable czy powinny być puste?
|
Jeśli masz AUX, to nie mogą być puste (nawet nie musisz sprawdzać). Jeśli masz AUX i chcesz go zachować, to wszystkie 3 żyły idące do AUX należy przeciąć, przy wtyczce AUX. W module masz 6 pinów zarezerwowanych dla AUX. 3 po stronie radia i 3 po stronie wtyczki. W tym wątku jest rozpiska, nie chce mi się jej szukać.
Cytat:
|
tu nie wiem czemu ale w mojej kostce jest tylko pin 33, brakuje 34
|
Zdarza się. Wcześniej z jakiegoś powodu zasilanie było na 4 pinach, teraz jest czasem na 2.
Cytat:
|
czy w tych pinach (GND, CANL, CANH, BATT) w kostce radia powinny być już jakieś przewody czy będzie pusto?
|
A jak wyobrażasz sobie, że jest zasilane i sterowane radio? Dokładnie tymi czterema kablami. Wystarczy się do nich dolutować.
Cytat:
|
Ostatnie piny jakie nam zostały to pin 37, 38 oraz 19 które łączą się z gniazdem AUX.
|
Do tych podpinasz obciętą wtyczkę AUX, o której pisałem wyżej.
WSZYSTKO to było już napisane w tym właśnie wątku.
Jakby te 103 strony wyczyścić z duplikatów i zostawić czystą unikalną treść, to by się ze 3 strony zostały, może 4.