Po 1.
Nie jestem żadną firmą, organizacją, a li tylko prowadzę swoją stronę w ramach której dzielę się swoją pasją. Dzięki temu, że mam kontakt z różnymi salonami, które użyczają mi samochody demonstracyjne do moich własnych testów, mam też możliwość lepszego rozeznania w ofertach. Ja z całej tej zabawy nie mam ani 1 zł, ba, jest to zabawa, która generuje koszty, ale daje sporo frajdy.
2. To, że sam jestem na etapie poszukiwania nowego samochodu dla siebie dało mi pogląd na sytuację w zakresie rabatów w poszczególnych marakach oraz salonach. W ramach swojej bezinteresowności przekazuję kontakty poszczególnym salonom w celu przedstawienia dobrej oferty, a nie takiej na dzień dobry. To co się dzieje pomiędzy dilerem, a przekazanym kontaktem jest poza moim zainteresowaniem. Jak się dogadają tak będzie.
3. Zakup samochodu używanego zawsze się wiąże z pewnym ryzykiem, a z racji tego, iż - jak wspomniałem powyżej - nie prowadzę żadnej działalności w tym zakresie, ani w ogóle w branży motoryzacyjnej, nie mam zamiaru uczestniczyć w tego typu transakcjach.
4. jestem prawnikiem i żyję z tej działalności, a motoryzacja jest tylko pasją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.