View Single Post
Stary 20-08-2017, 12:10   #16
Lexsensei
ford::average

Imię: Prawoimotoryzacja
Model: Focus 2 FL
Silnik: 1.6 16v 100 KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Pomogę w uzyskaniu rabatu na nowego Forda - pro bono :)

Po 1.
Nie jestem żadną firmą, organizacją, a li tylko prowadzę swoją stronę w ramach której dzielę się swoją pasją. Dzięki temu, że mam kontakt z różnymi salonami, które użyczają mi samochody demonstracyjne do moich własnych testów, mam też możliwość lepszego rozeznania w ofertach. Ja z całej tej zabawy nie mam ani 1 zł, ba, jest to zabawa, która generuje koszty, ale daje sporo frajdy.
2. To, że sam jestem na etapie poszukiwania nowego samochodu dla siebie dało mi pogląd na sytuację w zakresie rabatów w poszczególnych marakach oraz salonach. W ramach swojej bezinteresowności przekazuję kontakty poszczególnym salonom w celu przedstawienia dobrej oferty, a nie takiej na dzień dobry. To co się dzieje pomiędzy dilerem, a przekazanym kontaktem jest poza moim zainteresowaniem. Jak się dogadają tak będzie.

3. Zakup samochodu używanego zawsze się wiąże z pewnym ryzykiem, a z racji tego, iż - jak wspomniałem powyżej - nie prowadzę żadnej działalności w tym zakresie, ani w ogóle w branży motoryzacyjnej, nie mam zamiaru uczestniczyć w tego typu transakcjach.

4. jestem prawnikiem i żyję z tej działalności, a motoryzacja jest tylko pasją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Lexsensei ; 21-08-2017 o 09:46
Lexsensei jest offline   Odpowiedź z Cytatem