@
Jopasek
to trochę na łatwiznę chciałeś pójść, wcześniej pewnie ludzie pisali co jest potrzebne, a dodatkowo na stronie Thule jak podasz dane samochodu to się wszystko wyświetli, nawet kit 3030
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.thule.com/pl-pl/pl/roof-...ks?q=mrNKVh4Lw
Ja kupiłem swój 2008/2009 i nie pamiętam jaki to jest zestaw bo kupiłem komplet sklepie partnerskim Thule. Facet mi przygotował wszystko i nawet złożył.
Nie chciałem wprowadzać kogoś w błąd.
Nawet tak na wszelki wypadek zrobiłem zdjęcia belek z miarką żeby było wyraźnie widać jaka jest długość aluminiowego elementu i dodatkowo z plastikowymi zaślepkami, bo jak napisałem dostałem nowe belki Thule w zamienionym pudełku i żeby każdy mógł sobie sprawdzić jakie kupuje, ew dopytać. Bo zawsze istnieje prawdopodobieństwo, że dostałem jeszcze jakieś inne niż Thule WingBar 961 118cm. Bo dla mnie długość powinna być podana całkowita + ew. powierzchni montażowej (elementu aluminiowego).
Podsumowując Twój wpis dla potomnych również jest niekompletny, bo
są różne stopy w zal. od dachu, a nawet do tego samego dachu mogą być różne (niższe i wyższe np. 751, 753)
różne są kity w zal. od dachu
różne są możliwe belki
Najlepiej zatem ->
www.thule.com i podać dane auta.
@
Voku
Wszystko z systemem T Thule zapewne bez problemu, nawet powiem, że z łatwością da się zamontować.
Ale faktycznie teraz mnie zastrzeliłeś, bo czasami biorę boxa i ma normalne obejmy.
Czy na taką szeroką belkę da się zamontować :0
Właśnie chciałem napisać, że mam na zbyciu używane belki Thule AeroBar, ale tak chwilę się wstrzymam.
Upewnię się najlepiej w sklepie Thule gdzie kupuję i wypożyczam boxy.