Cytat:
|
A przy prędkościach 180-210km/h to ja bym w ogóle Focusem z nikim nie startował w szranki.
|
Zdecydowanie przy wysokich prędkościach, bo 0-100 wychodzi foce przeciętnie i w ogóle nie zawsze daje się zejść nawet z 9s....choć są znacznie lepsze próby, ale niepowtarzalne, bo rzadko się człek wstrzeli idealnie, a przeniesienie napędu w tym aucie i słabe słynne poduszki nie pomagają....
Bump:
Cytat:
P.S. Dzisiaj męczyłem chwilę to Mini co mam na 2 tygodnie.
Kurcze.. jak gokart normalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
żebym jeszcze miał tą delikatnie mocniejszą wersję, to bym się pobawił, a tak to co mam ma 136-140KM, 1280kg wagi (bez paliwa) i 8.8 do setki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A Focus? 1333kg (musiałbym poszukać dokładnie czy to dobre dane) i 7.8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wiem, że rozmiary trochę się nie pokrywają, ale to Mini mnie naprawdę zaskakuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mini 177 KM ma mój sąsiad - do 190 jest minimalnie szybszy od mojej Foki, powyżej 190 foka łapie drugi oddech, Mini puchnie, a powyżej 210 km/h Mini wącha już moje spaliny, sprawdzane wielokrotnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlatego wyłącznie wysokie prędkości...ale trzeba cisnąć na czwórce do ok. 195- 200 licznikowych i płynnie przejść na V-tkę. Foka 182 to nie współczesne GTI, ale jest potencjał i sprawny kierownik tym już zamiesza....