Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 23-08-2017, 09:30   #4135
DawidUK
ford::average

Imię: Dawid
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8 TDCI 125bph
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Powiem wam szczerze że ja też się zastanawiałem z podłączaniem modułu, co za tym idzie dołożenie nowej dźwigienki z przyciskami (tej od kierunkowskazów) i zdecydowałem sie jednak na nowe radio Pumpkin na Androidzie. mnie to kosztowało 200 GBP, wraz z kamerą cofania, możliwością oglądania filmów, zainstalowaniem jakiej chcesz mapy, oraz nawet podłączenie 3G pod internet.

Ma oczywiście swoje drobne wady, jak np to że jest za mocne i rozwaliło mi głośniki z przodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz pracuje na 50% mocy (można ustawić wszystko w ustawieniach) pełno gniazd, USB SDcard itp itd. Nawi się włącza około 2 minuty, ale już jechałem na niej do PL i do Niemiec z Wlk. Brytani i super działa.

Taki mały off topic ale na prawdę warto się zastanowić czy nie lepiej zainwestować w coś co zrobi dużą zmianę we wnętrzu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak moje wnętrze się zmieniło od marca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez DawidUK ; 23-08-2017 o 09:40
DawidUK jest offline   Odpowiedź z Cytatem