Powiem wam szczerze że ja też się zastanawiałem z podłączaniem modułu, co za tym idzie dołożenie nowej dźwigienki z przyciskami (tej od kierunkowskazów) i zdecydowałem sie jednak na nowe radio Pumpkin na Androidzie. mnie to kosztowało 200 GBP, wraz z kamerą cofania, możliwością oglądania filmów, zainstalowaniem jakiej chcesz mapy, oraz nawet podłączenie 3G pod internet.
Ma oczywiście swoje drobne wady, jak np to że jest za mocne i rozwaliło mi głośniki z przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz pracuje na 50% mocy (można ustawić wszystko w ustawieniach) pełno gniazd, USB SDcard itp itd. Nawi się włącza około 2 minuty, ale już jechałem na niej do PL i do Niemiec z Wlk. Brytani i super działa.
Taki mały off topic ale na prawdę warto się zastanowić czy nie lepiej zainwestować w coś co zrobi dużą zmianę we wnętrzu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak moje wnętrze się zmieniło od marca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.