Odp: Tuning wnętrza
Witam serdecznie.
Nie wiem gdzie sie wbić z tym pytaniem, nie chcę zakładać nowego tematu bo może za błahy... no i tak postanowiłem że może tu w tematyce wnętrza .
Pytanie dotyczy wkur... skrzypień boków fotela (materiał boku siedziska o plastikowa obudowę boczną fotela). Czy może ktoś ma/miał też taki problem i jakoś go rozwiązał???
Upychałem między materiał a obudowę plastikową gąbkę ale na niewiele się to zdaje ponieważ skrzypi ewidentnie rant plastiku o materiał siedzenia a gąbka wpada w pustą przestrzeń głębiej miedzy nimi i nic z tego..
Na zdjęciu zaznaczyłem gdzie to się ociera ..
Ktoś coś podpowie ??
Z góry dzięki za pomoc
PS: max nieprzetyrany , 200tyś km na budziku, nic nie stuka, nic nie puka a to skrzypienie na dziurach jak trochę fotel wybiera nierówności to słychać i nie miło sie robi hehehe ... dodam tylko że zarówno fotel kierowcy skrzypi jak i pasażera wiec nie zwalam winy że już jeden ma dość...
PS: jak nakleiłem na omawiany wyżej rant plastikowej osłony fotela na próbę taśmę izolacyjną to było po temacie. Nie chce jeździć ani z tym skrzypieniem ani z widoczną izolacją w tym miejscu bo tandetnie to wygląda.
Ostatnio edytowane przez wmisiuk ; 24-08-2017 o 18:42
|