View Single Post
Stary 24-08-2017, 23:09   #1370
Odene
ford::average

Model: Focus mk 3
Silnik: 1.6 EB 150km
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. @Odene - widziałem na facebooku reklamę tomtopa, w komentarzach zauważyłem skąd niższa cena. sprzedawana kamera jest wersją Chińską (a nie International). Ale ktoś podrzucał też info, że bezproblemowo wgrywa się oprogramowanie z International i jest i oszczędność i ta sama kamera. Ile w tym prawdy - nie wiem, ale mówię tylko co wyczytałem bo się przyglądam dlaczego ja zapłaciłem o ~40% więcej. Nie przeszkadza mi to, bo miałem określony budżet i kupiłem taką jaką chciałem, ale wiadomo jak to jest - za zaoszczędzone pieniądze można by było sobie coś tam dokupić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem w pełni świadom że to wersja Chińska. Kamerka będzie z przyssawką a nie z opcją na przylepianie na stałe, to chyba nawet lepiej? Brak mi pojęcia... Z softem jakoś sobie poradzę jeśli chiński był by nie OK. Ale myślę że kwestia zmiany języka w ustawieniach ^^

Przypominam się o fotki! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja osobiście przyznam że jestem zwolennikiem by kamera działała tylko jak jadę. Parkingowo czuję się dość bezpiecznie. Pytanie więc, pod który bezpiecznik (nr?) ją podpiąć. Jak byś strzelił fotkę skrzynki jak masz to podłączone, był bym wdzięczny! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odene jest offline   Odpowiedź z Cytatem