Temat: [Mondeo 2007-2014] Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie
View Single Post
Stary 25-08-2017, 19:14   #1328
richi102
ford::average

Imię: Rychu
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1.8 TDCI 125KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie

Cytat:
Napisał crashq Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ktoś ma założony komplet zimmerman sport na przodzie ? Tarcze biją coraz gorzej. Zastanawiam sie nad kompletem textara lub ten zimmerman sport nawiercany, ale nie wiem czy jest sens dopłacać 250zł. Na tyle mam textara i do wszystkich aut kładę textara i zero problemów. Jeżeli ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć będę wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja tak jak ty do wszystkich aut wkładam textara i nigdy nie miałem problemów. . W obecnym mondeo mam na przodzie oryginalne tarcze forda i po 30tys już delikatnie biją podczas gwałtownego hamowania z dużych prędkości. Lada chwila wkładam komplet textar. W moim wypadku założyłem już około 15tu kompletów tarcze/ klocki tej firmy, niektóre zjeździłem i wymieniałem ponownie, a inne szły do następnego właściciela. Nigdy nie miałem żadnego problemu. Dla mnie z hamulców istnieje tylko ta firma.
Nie eksperymentuj i wkładaj T.
richi102 jest offline   Odpowiedź z Cytatem