Cytat:
I ja dołączyłem do grona powodzian. U mnie nieszczelność była na klapce. Gdybym nie wyciągał klucza do przykrecenia po wakacjach fotela 3go rzędu, to pewnie bym nic jeszcze nie zauważył. W schowku za pasażerem skorodowal mi torx 50 do foteli. Wody po naciśnięciu wykładziny było ok. 1cm. Na szczęścia mamy teraz fajną pogodę, więc temat ogarnięty w cztery dni. Rwanie podłogi, lokalizacja wycieku, suszenie i klejenie no i montaż ponowny całości...
. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalka
|
Zdejmowałeś tą klapkę zanim obsmarowałeś ją silikonem? Bo ja z wielkim zdjąłem i jeszcze większym założyłem - za bardzo przeszkadzają mi rurki od klimatyzacji. Ja trochę posmarowałem cały obwód i włożyłem tą klapkę, a potem obficie objechałem od zewnątrz mniej więcej od połowy wysokości w dół. Jutro spróbuję dostać się też trochę wyżej.