Cytat:
Masz 100% gwarancję,czy nie?no to pokaż jaja.Odstaw im auto do ASO daj papiery i jak naprawią to niech zadzwonią.Po to chyba dają gwarancję.Jak by tak każdy chciał się ,,przyzwyczajać" czy aspektować odp:ten typ tak ma to gwarancja zbyteczna.Lecą w kulki bo większość zwinie ogon i przełknie.Masz się nerwowo wykończyć czy jak?
|
Kupisz sobie nowy samochód to wtedy go możesz nawet przez całą gwarancję w serwisie trzymać bo przecież masz jaja...
Ja staram się serwisu unikać jak ognia jeśli tylko mogę, tym bardziej jeśli mieli by rozbierać pół samochodu.
Jeżeli potwierdza podobną przypadłość kilka , kilkanaście osób na forum ( bo reszta pewnie nie słyszy) to moim zdaniem można na razie to olać, tym bardziej że gwarancji jest jeszcze sporo.
@
Martius75 ja również mam czasem delikatne cykanie, bardziej mi to przypomina jakby jakiś łańcuszek delikatnie o coś pocierał. Pewnie będzie to samo. Jest to na tyle delikatny dźwięk że słychać go tylko przy włączonym radiu przy przyśpieszaniu oczywiście. Mnie to nie przeszkadza a dźwięk usłyszałem już podczas powrotu z salonu, więc jeśli to wtryski to raczej nie były zepsute od nowości .
Może u Ciebie ten dźwięk jest bardziej upierdliwy.
Gdybyś chciał porównać to podjedź do Dąbrowy Górniczej.