WOW - tak czy owak. U mnie wersja to Titatnium, napisze czego nie posiadam bo nie ma systemu w lusterkach TIS - ostrzegawczego. Nie ma asystenta parkowania, czujników przód oraz w/w czytania znaków. Auto bardzo miłe, silniczek bajka jak dla mnie, zawieszenie kapitalne, całość 5+ jedzie tam gdzie chce, spalanie? Nie osięgnęło nigdy póki co 6l/100 - zwykle 5.1 -5.4 max, najmniej to 4.1/100 przy spokojnej jezdzie do 90km/h w trasie 3 osoby + klima 50% bez szczególnego trybu -ECO.
Zastanawiam się nad wymianą oleju w skrzyni - doradzisz coś? Mam złe doświadczenia z wcześniejszego auta Opel AH. Wg ASO - nie wymienia sie - to po co jest olej w dostępnosci oraz czy olej sie nie zuzywa?Przeciez tak, wiec czy wymieniac? Potrzeba ok 3 litrów, cena jest tęga za OE ok 90- 1L op.
Auto docenia żona i córką, wszyscy na wielki plus, osiągnięcie zasięgu po zatankowaniu 1100km nie jest problemem, jeździ się bardzo przyjemnie, nie jest to rakieta 2.0 tdci 140 ale swoje tez potrafi tylko troszke wiecej czasu potrzeba aby się rozpędzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.