View Single Post
Stary 31-08-2017, 21:56   #6846
MAROOPOLE

Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał czaroslaww Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to fakt, wyraziłem się nieprecyzyjnie, ale i tak lusterka mają więcej luzu - zwłaszcza zimą wydaje się to przydatne.

Inna sutyacja kiedy to się przydaje to myjnia bezdotykowa kiedy myjemy auto i klamki wariują non stop otwierając i zamykając auto pod wpływem wody...
btw, ma ktoś na to jakiś sposób?
na myjni bezdotykowej zostaw kluczyki wewnątrz samochodu (np na siedzeniu kierowcy)

Bump:
Cytat:
Napisał prokop123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie mam pytanie.

Dobrze pamiętam że pierwszy przegląd robi się po roku lub po 20 tys km -> komputer pokaże po 20 tys serwis ?
Jaki jest koszt takiego przeglądu ?

...i we własnym zakresie zgłosić chęć wymiany oleju w silniku po 5 tys ?

Dziękuję za wyjaśnienie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mi wyskoczył komunikat o zużyciu oleju po 15.000km - 5% i wymieniałem go łącznie z pierwszym przeglądem w Aso w Opolu +plus jakieś filtry - wyszło około 670zł.

Ostatnio edytowane przez MAROOPOLE ; 31-08-2017 o 22:01
  Odpowiedź z Cytatem