Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 01-09-2017, 13:32   #4113
prokop123
ford::advanced

Model: Q3 Sportback S line
Silnik: 2.0 245 KM 4x4
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał skoru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- jakiś świerszcz po przekroczeniu 80 km/h z okolic prawych drzwi z przodu - wkurza mnie to strasznie, może to niedokręcony błotnik? Coś ewidentnie wpada w wibracje od pędu powietrza
- strasznie miękki lakier. Auto ma rok i mnóstwo zarysowań / odprysków.
-Potwierdzam ten lakier, mam ceramikę na całym aucie i już 3 odpryski.
Na wiosnę oddam go na renowacje lakieru i zafoliuje w całości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zabieg ok 11 KPLN

- ja miałem takiego lekkiego świerszcza w okolicy drzwi z przodu, po obu stronach, uaktywniał się tylko na dołkach gdy mimowolnie karoseria pracowała i drzwi się poruszały o mikrometry Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. okazało się że wystarczyło posmarować preparatem do uszczelek wszystkie gumy i teraz błoga cisza, po prostu uszczelki obcierały o karoserię- być może to przez ceramikę i inaczej z nią współgrające uszczelki, ceramika jest bardziej śliska co mogło powodować takiego świerszczyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
prokop123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem