View Single Post
Stary 01-09-2017, 17:59   #1459
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
Napisał Kris_Poland Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ruszylismy spod swiatel i tak se jechalismy, dopoki na kolejnych, kierowca nie postanowil nieudolnie prawie doprowadzajac do obcierki wbic sie przede mnie
Czyli jechał dalej szybciej od Ciebie, mimo że na lewym pasie podobno masz być tylko do "wyprzedzania". Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Osobna sprawa, że w terenie zabudowanym o ile pamiętam, można wyprzedzać prawym pasem.

"10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7:

*na jezdni jednokierunkowej;
*na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku."

Co do Niemca - nie widzę żadnego wymuszenia.

gpu88 bardzo mi się podoba, to właśnie jest przykład dobrej rejestracji/upubliczniania takich zachowań.

rowetrzysta jakoś niespecjalnie mnie wystraszył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym bardziej że takich pełno wszędzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mały mix wleci na youtube'a już niedługo.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem