View Single Post
Stary 01-09-2017, 22:54   #4213
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał qlszef Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co Wy tak krytykujecie wnętrze passata? Ja uważam że przy MKV wygląda jak premium najwyższej klasy. I nie mam na myśli, że ten passat to naprawdę taki TOP tylko po prostu MKV to lipa jeśli chodzi o desing wnętrza. Wygląda tanio i to mnie najbardziej boli w tym aucie. Czekam niecierpliwie na MKVI i mam nadzieję, że FORD zrobi wnętrze na poziomie
Masz ciekawe poczucie estetyki, bo ja zawsze twierdziłem i dalej twierdzę, że każdy VW w środku wygląda jak by był siekierą rąbany.

Jedynie się zgodzę, żę vignale powinien bardziej się w środku odróżniać.
Ja mam wersję titanium i powiem wprost że stwierdzenie że MKV desing to lipa, to trzeba mieć niezłe skrzywienie estetyki - moim zdaniem nie ma nic ekskluzywnego, ale generalnie ergonomia jest bardzo OK, materiały są w porządku i jazda tym autem nigdy nie męczy.

Z VW to jedynie Arteon mi się podoba, ale jedyna wersja która mnie by interesowała zaczyna się od 200k+... więc jak zwykle szwaby przeginają z ceną.
taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem