Cytat:
|
Panowie powróce jeszcze do EGR ;-)
Co jakiś czas pojawia mi sie błąd P1335:00-2F
Mam zaślepionego EGR czy to dlatego ten błąd wyskakuje? czy może szukać jeszcze innej przyczyny???
Jak już robić porządki w aucie to planuje wszystkie błędy wyeliminować :-)
|
Witam! Zaślepiłem EGR przed samym wyjazdem na wakacje do Chorwacji i bałem się czy nie będzie jakiś problemów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Aha ! Byłem jeszcze u takiego magika od softu i powiedział że przy podłączeniu kompa będzie wywalać błąd tegoż zworu ale jezdzić jak najbardziej można bez konsekwecji.Zeby to wszystko miało ręce i nogi trzeba wgrać nowy soft a to koszt (bynajmniej u niego) to 400zł.
Ale do meritum.
Byłem i wróciłem bez żadnych problemów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zrobiłem 2500 km i stwierdzam że autko lepiej reaguje na pedał gazu i nie kopci. (nie tyle co przed zaślepieniem)
Zdarzało mu się lekko przydymić ale to nie to co przedtem kiedy w lusterku świata nie było widać przez ten dym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a i nie było mocy