Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 07-09-2017, 14:06   #3140
Aludan
ford::average

Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 TDCi 200KM AT
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Rozmiar i opony co polecacie?

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nie wiem. Ale Polsce kupić dębicę z Dębicy to chyba się nie da, bo wszystko idzie na eksport do... mniej ucywilizowanych krajów.
Hehe no możliwe - daaawno nie miałem z nią styczności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał pitz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja właśnie takie mam i chętnie bym zmienił na szersze, bo przy tym momencie obrotowym jaki jest w tym aucie konsumuje je w tempie przyspieszonym
To, że zjada to jedno, ale ty masz 2.2, a ja w 2.0 163/340 Nm na 235 jak lekko popada to na 2-ce zrywam przyczepność bez problemu przy mocnym depnięciu, to co dopiero u ciebie ;D

Ogólnie 215/55 R16 są spoko na zimę, czy do spokojnej jazdy, albo słabszych wersji silnikowych, ale jak chce się trochę "pobawić" to szybko okazuję się, że niestety chciało by się szersze premium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.