Pozdrawiam w tę piękną, złotą, polską jesień.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem szczęśliwym właścicielem nowego Focusa 1.5 EB Titanium. Mam do bardziej doświadczonego koleżeństwa dwa pytania:
- siedzenia w wersji titatnium. Nie ułomek ze mnie, ale i nie monstrum jakieś przecież. Jednak te boczki siedziska, które mają dawać nam lepsze trzymanie, wydają się zmiejszać powierzchnię styku Mojej Szanownej z siedzeniem na tyle, że wspierające owe boczki druty (?) wbijają mi się w nogi i pośladki. Jakby całe siedzenie było po prostu za wąskie dla mnie. Nie wyłapałem tego na próbnych jakoś. Wkurza. Auto mam od czerwca i jakoś się nie przyzwyczaiłem. Ktoś miał podobnie? Jakoś sobie poradził? Idzie ten fotel rozebrać jakoś i wywalić te druty, czy też cokolwiek tam podtrzymuje te rogi siedziska? Znamy jakąś firmę/fachowca któremu możnaby w tej sprawie powierzyć nowe auto?
- silnik 1.5 EB. Na zimno pracuje bardzo cicho, szumi jedynie, po rozgrzaniu natomiast słychać coś, jakby stuk panewki. Auto ma 8k przebiegu. TTTM czy lecieć do serwisu?
Z góry dzięki!