Temat: [Focus 2014-2018] Brzmienie silnika i siedzenia
View Single Post
Stary 07-09-2017, 15:37   #3
Jędrzej Lubomirski
ford::beginner

Imię: Jędrzej
Model: Focus
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Brzmienie silnika i siedzenia

Cytat:
Napisał Janisek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do siedzeń, mam wprawdzie 75 kg przy 1,8 m z (...) A silnik po rozgrzaniu faktycznie nie pracuje najciszej i coś tam może i delikatnie popukuje, tak jak to opisujesz. Na szczęście w środku jest cisza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie, moje wymiary "nieco" inne, stówka przy 176 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale w innych autach nie cierpię. Wygodniej mi nawet w pięćsetce żony (!) niż w moim nowym focusie, no żesz! Nie znalazłem też w internetach - jak piszesz - żeby ktoś narzekał, dlatego dopytuję tu. To jest tak: jak naciśniesz albo pomacasz tę bardziej pionową część siedziska, tam coś siedzi, co utrzymuje tę część w takiej właśnie pozycji. Fotel pasażera ma to samo, tył nie. Auto podoba mi się tak bardzo, że szybciej pójdę na dietę niż je zmienię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale wolałbym się upewnić, że to nie jakaś wada mojego egzemplarza, na pewno pójdę pomacać nowe do salonu.
Jędrzej Lubomirski jest offline   Odpowiedź z Cytatem