Cytat:
Co do siedzeń, mam wprawdzie 75 kg przy 1,8 m z (...) A silnik po rozgrzaniu faktycznie nie pracuje najciszej i coś tam może i delikatnie popukuje, tak jak to opisujesz. Na szczęście w środku jest cisza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No właśnie, moje wymiary "nieco" inne, stówka przy 176
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale w innych autach nie cierpię. Wygodniej mi nawet w pięćsetce żony (!) niż w moim nowym focusie, no żesz! Nie znalazłem też w internetach - jak piszesz - żeby ktoś narzekał, dlatego dopytuję tu. To jest tak: jak naciśniesz albo pomacasz tę bardziej pionową część siedziska, tam coś siedzi, co utrzymuje tę część w takiej właśnie pozycji. Fotel pasażera ma to samo, tył nie. Auto podoba mi się tak bardzo, że szybciej pójdę na dietę niż je zmienię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale wolałbym się upewnić, że to nie jakaś wada mojego egzemplarza, na pewno pójdę pomacać nowe do salonu.