Temat: [Mondeo 2007-2014] Podjazd pod górkę: Hill Assist
View Single Post
Stary 08-09-2017, 22:26   #541
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Podjazd pod górkę: Hill Assist

Cytat:
Napisał juri2069 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
o

Wygodniej już się nie da zaprojektować HLA. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest dopracowany. Jeżeli masz lepszy pomysł od inżynierów to napisz jaki i jakie są tego plusy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja innej opcji nie widzę od tej która jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sprawuje się bardzo fajnie i jestem zadowolony z MODa ale czasem zdarza się ze stoi się pod gore dłużej niż te kilka sekund i można by na ten czas zdjąć nogę z hamulca zupełnie i trzymać ją już nad "gazem". Po co mam przez kilkanaście sekund deptać hamulec jak może to za mnie zrobić auto jak już coś takiego realizuje? Wiem ze to jest jedynie asystent ruszania pod górę a nie automatyczny hamulec... ale mógłby nim być jako opcja konfiguracyjna

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 08-09-2017 o 22:31
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem