Odświeżę temat. Panowie, kupiłem i założyłem do swojego Focusa mk2 FL radyjko Sony DAB (model CD345-MCA - jak to się ma do oznaczeń kw2000 i GGDS?), pochodzące rzekomo z Mondeo mk4. Przypadkowo wróciłem do garażu po jakichś 2h, patrzę, a tu lekko świecą się zewnętrzne przyciski tego radia,te z On/Off,Ta,Menu itd. Auto zamknięte. Wszedłem do auta, odpaliłem radio (na cd), wyłączyłem, dalej świecą, przełączyłem z cd na radio, wyłączyłem, przyciski zgasły. Dzisiaj niby nie świecą po zamknięciu auta, ale ja wiem co będzie jutro i dlaczego się świeciły? Co to może być,walnięte radyjko? Zasugerowano mi jakiś stycznik wkładanej płyty, ale nie wiem czy ewentualna naprawa (jeśli faktycznie to to) byłaby opłacalna. Radio mogę jeszcze zwrócić sprzedawcy albo ewentulanie zamontować do drugiego auta, Mondeo mk4 z 2008r. Generalnie gra moim zdaniem gorzej niż moje poprzednie 6000CD z mp3 (CD345-MCA Premium - kody jakby się zgadzją
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Co radzicie?