Temat: [Mondeo 2007-2014] Podjazd pod górkę: Hill Assist
View Single Post
Stary 08-09-2017, 22:50   #545
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Podjazd pod górkę: Hill Assist

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko jak biedny system będzie dostawał info, że kierowca chce stać na hamulcu 5, 10 czy 25 minut. Ale mam dla Ciebie dobrą informację - już wymyślono taki system, nie musisz trzymać nogi na hamulcu - wystarczy zaciągnąć ręczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps. czytałem, szukam

Hehe zgadza się. Wiesz ja bardziej myśle w kategoriach automatyzacji jeśli coś się da. Myśle ze znajdzie się więcej elektronicznych/automatycznych systemów które są bardziej niepotrzebne niż to o czym ja myśle w wypadku HLA. A skąd będzie wiedział? Dopóki nie dodam gazu ma trzymać hamulec.

Poza tym to dyskusja stricte akademicka. Jest takie HLA a nie inne i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest Ok. To do czego służy jest w 100% satysfakcjonujące.

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 08-09-2017 o 23:35
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem