View Single Post
Stary 11-09-2017, 10:58   #4274
disaster3
ford::average

Imię: Bartek
Model: Focus III FL/Mondeo V
Silnik: 1.5 EB (183 KM)/1.5 EB (165 KM)
Rocznik: 2015/2019
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał aprox99 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poczytaj trochę o silnikach BMW i problemami z łańcuchem.Niezniszczalne to one były kiedyś!
Spokojnie, forum bmw również dobrze znam a problem w głównej mierze dotyczy/ł silników R4 2.0 litrowych dieseli jak i benzyników, których kompletnie nie biorę pod uwage . Jeśli BMW to tylko R6 - 530d, 530xd, 535xd, 535i, 535xi a tam nie było problemu.
Inaczej to Mondeo/Focus.

Cytat:
Napisał pasiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważ że, za chwilę wychodzi nowy Pug 508 i może położyć konkurencję , a pewnie Mondeo mk5 nawet po lifcie położy na łopatki. Ja bym 508 też brał pod uwagę
Nie znam peugeot'ów . Możliwe, że nowy 508 może pozamiatać wszystko, natomiast problemem moga być silniki. Diesel'i nie biorę pod uwage (nie dotyczy to R6 od BM'ki bo to nie jest zwykły diesel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) tylko benzyne a w chwili obecnej Ecoboost raczej nie ma konkurencji. I jesli peugeot będzie szedł tą samą ścieżką co Renault i tak jak oni do swojego D-segmentowca, wsadzą również 1.6 t.benzynę - która będzie najmocniejsza z opcji, to ja dziękuję za taki samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez disaster3 ; 11-09-2017 o 11:04
disaster3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem