Można prodować resetować.
A mój FX po togodniu przymusowego postoju "wylot na wakacje" przestal dzialać.Po powrocie do domu w ciszy z żoną szybka lektura forum i do dzeła chociaż sceptycznie podchodzilęm do "suszarki" ale co tam próda nie szczelba koszta żadne może się uda na chwilę. I powiem radio ożyło i dziala a terez kilka wskazówek.
Najpierw panel dolny jest na zatrzaskach lateo schodzi wyjmujemy oslonę lewarka i na boczek. Potem śrubokrętem dwie śruby dolne w panelu środkowym a potem wyjmujemu listwę górną tą niby ozdobną z tzema klawiszami pod nią są dwie kolejne śródy i panel środkowy wychodzi. następnie radio odkęcamy odłączamy i jest w naszych rękach. Teraz śrobokręcik T8 taki malutki i rozkręcamy radyko latwo to wszystko rozmontować i terez uwaga po zdjęciu górnego panelu lekko go unosimy i mamy dostęp do tych "kości". Górny panel z czytnikiem polaczony jest pomarańczową taśma z plytą glówną ja to odlączyłęm i myślałem że mnie trafi żeby dużymi lapami to podlączyc malo, miejsca. Teraz zaklądamy tylną plytę wpinami radyjko suszara w rekę i grzejemy "kości" ja to robilem ok.2 minut. Próba wlączylem zaołon radio i jest ożyło. Skladamy do kupy i ok.
Dla kogoś kto wymyślił ten pateny duże piwo.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Kenji masz dostępne te kości daj znać na priv jacajacek@wp.pl
Ja uzdrowilem suszarką ale moze wlutuję i nie będę się martwil że zaraz padnie.