View Single Post
Stary 12-09-2017, 17:41   #1384
Odene
ford::average

Model: Focus mk 3
Silnik: 1.6 EB 150km
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hehe..

Kamera dzisiaj do mnie dotarła i mam uchwyt na dwustronną taśmę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Szkoda, bo wolałbym przyssawkę i szkoda że przepłaciłem w stosunku do promocji na TomTop.

Jak na razie, podoba mi się że ma WiFi (poprzednia kamera, dzisiaj już archaiczna Mio 358 nie miała Wifi), podoba mi się że apka na telefonie łączy się bardzo łatwo z kamerą. Dodatkowo cieszy jak na razie jakość nagrania. Niestety nie mam jak przyczepić w aucie zastępczym, muszę poczekać jeszcze tydzień na swojego Focusa, żeby tą kamerę przetestować porządnie podczas jazdy. Poszukam czy nie ma uchwytu na przyssawkę tanio do zakupienia.
Wykonanie na plus, podoba mi się też że kamera będzie bardzo blisko szyby i że kamera jest mała.

Jak już trafiłem na tomtop, tak zamówiłem sobie action camera.
Mam jedno GoPro w domu, teraz będzie coś dodatkowego. Tym bardziej że cena jest bardzo śmieszna.
Koledzy w pracy jak znaleźli tą stronę (tomtop) tak lecą już przesyłki z Dronami, słuchawkami itp.
Dostałem identyczny zestaw. Bez przyssawki a z taśmą. Jako że itak czekam na tego cosia by pod bezpiecznik podłączyć też poszukam jakieś przyssawki po taniości. Zastanawiam się tylko czy przyssawka nie będzie się łatwo odczepiała od szyby? Wydaje się nie trwałe jeśli szyba będzie skrajnie gorąca w lato i zimna w zimę. Nie będzie ciągle odlatywała?
Odene jest offline   Odpowiedź z Cytatem