Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 17-09-2017, 12:07   #540
jarek33
ford::advanced

Imię: jarek
Model: MKI MKII MKIIIMKIV
Silnik: 2,0 1,8 2,0 1,6
Rocznik: -92, -98, -02, -14
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

Cytat:
Napisał dafior01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W tych radiach można zrobić to zrobić łatwiej i skutecznie po maluteńkiej zmianie w okablowaniu.
Podpięcie czerwonego lub żółtego (nie pamiętam koloru któryś jest podtrzymaniem zasilania) pod gniazdo zapalniczki i włala
Cytat:
Napisał dafior01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyciski od wybierania głosowego, są częścią fordowskiego zestawy głośnomówiącego. Nigdy nie zadziała,
nie wiesz nie wypowiadaj się przeczytaj to co zacytowałeś
Cytat:
Napisał tomtom13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sterowanie z kierownicy działa, ale nie da się zaprogramować przycisków z manetki od wybierania głosowego i odbierania połączeń.
wybieranie głosowe nie zadziała bo
po prostu odpinamy mikrofon, który jest w schowku na okulary (spróbuj się pod niego podpiąć i sprawdź czy działa)
a co do odbierania połączeń to u mnie normalnie działa
po naciśnięciu słuchawki mam możliwość przeglądania książki z kontaktami w telefonie

Cytat:
Napisał tomtom13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy to normalne?
sparowałeś telefon z radiem przez BT

większość sprzedawców na allegro sprzedaje radia tak ja żółte rączki wsadziły w pudełko
sami powinniśmy je trochę modyfikować
logo przy uruchamianiu to pikuś
są inne ustawienia po wejściu w menu serwisowe (ale to już było opisywane)
ja u siebie zmieniłem kilka ustawień i radio zupełnie inaczej "gra"
Cytat:
a te Chińskie wymagają jakiegoś pomyślenia i ogólnej wiedzy co jak działa.
i tu się zgodzę
a co do podpięcia GPS i umiejscowienia anteny
jedni montują w schowku po stronie pasażera
ale najlepszy odbiór
Cytat:
Ale jakby co to najlepsze (dla sygnału) miejsce to na szybie jak najwyżej albo pod podsufitką. Kabla starczyć powinno z zapasem (chowasz za schowkiem, potem w słupku i reszta w podsufitka).

Ostatnio edytowane przez jarek33 ; 17-09-2017 o 12:10
jarek33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem