Cytat:
|
wybieranie głosowe nie zadziała bo po prostu odpinamy mikrofon, który jest w schowku na okulary (spróbuj się pod niego podpiąć i sprawdź czy działa)
a co do odbierania połączeń to u mnie normalnie działa po naciśnięciu słuchawki mam możliwość przeglądania książki z kontaktami w telefonie
|
@
jarek33
- ty wiesz co mówisz piszesz? Chcesz powiedzieć że jak naciśniesz słuchawkę na manetce to masz przegląd kontaktów z telefonu na wyświetlaczu radia?
Cytat:
|
no i czy poprzednie radio miało takie funkcje jak BT wybieranie głosowe ,
bo jedli nie posiadałeś to w nowym radiu też to nie zadziała
|
A to co ma do rzeczy?
Albo to z wciskaniem:
Cytat:
|
cichym pisk przy głośniejszym słuchaniu muzyki. - jak możesz to sprawdź wpięcie kostek może, którąś za słabo wcisnąłeś
|
-
@
jarek33
- dziś po pracy idę badać manetkę. Może cud i masz rację. Tymczasem myślę że albo nie zrozumiałeś o czym tu mowa, albo ściemniasz. Jeśli to co napisałeś naprawdę działa to czekam (i chyba sporo innych z całego świata, bp podzielę się tym newsem na XDA) na informację jaki masz model radia, softu i na filmik, fotkę jak to działa. Ode mnie prywatnie wtedy masz flaszkę ;-)
Jak masz jaja a nie focha, to do boju. Sprawdźmy to ;-)
@
Tomtom
1 - Szum jest niestety spowodowany jakością toru audio, w dokładnie to z jego odseparowaniem. Można by zadać pytanie kiedy ten szum; kiedy nic nie gra, czy na słuchania radia, czy na oryginalnym odtwarzaczu muzyki ?
Jeśli kiedy nic nie gra, to raczej nic nie zrobisz - bo oryginalny equalizer nie potrafi sterować poziomami. A nawet jak dograsz, to bez przeróbki na płycie głównej on nie działa.
Jeśli to jest w czasie słuchania Radia - to też nic nie zrobisz - bo jej niczym nie zamienisz.
Jeśli podczas słuchania mp3 - to jest szansa. Zmień odtwarzacz na inny, np mp3player.
Generalnie zobacz też przy zgaszonym samochodzie - bo może coś z auta sieje.
Możesz ogólnie powalczyć też z aplikacją ViperFX i tam coś dostroić. Powodzenia.