Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie radio z Android
View Single Post
Stary 18-09-2017, 14:19   #545
jarek33
ford::advanced

Imię: jarek
Model: MKI MKII MKIIIMKIV
Silnik: 2,0 1,8 2,0 1,6
Rocznik: -92, -98, -02, -14
Domyślnie Odp: Radio 2 Din Android

@dafior01
Cytat:
Napisał dafior01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ty wiesz co mówisz piszesz? Chcesz powiedzieć że jak naciśniesz słuchawkę na manetce to masz przegląd kontaktów z telefonu na wyświetlaczu radia?
tak właśnie chcę powiedzieć tak mam i możliwość odbioru połączenia i zakończenia rozmowy
A co w tym takiego dziwnego
Przeca w radiu w instrukcji napisali możliwość programowania wszystkich przecinków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PROSZĘ
https://youtu.be/W5vMXx_Q6t4

Cytat:
Napisał dafior01 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał jarek33
no i czy poprzednie radio miało takie funkcje jak BT wybieranie głosowe ,
bo jedli nie posiadałeś to w nowym radiu też to nie zadziała
A to co ma do rzeczy?
a ma bardzo dużo bo jak nie masz Voice kontrol to jak chcesz tą funkcję uruchomić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nawet zmiany mikrofony nic nie da Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

mam też inne bajery skonfigurowane
nie wiesz nie pisz bzdur
@dafior01

i ostatnie stwierdzenie jakość dźwięku
jak masz kicha sprzęt to i z najlepszego radia nic nie zrobisz i odwrotnie
To tak jak byś poszedł do kibelka walnął kloca spuścił wodę i wyszedł i zastanawiasz się cemu śmierdzxi

bez obrazy do tomtom13
jarek33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem