View Single Post
Stary 18-09-2017, 14:38   #44
Parch
ford::expert

Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Wymiana lusterka zewnętrznego ile PINów

Cytat:
Napisał suszo2210 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam. Czy ma ktoś może do sprzedania lewe lusterko do s-maxa 13 pinów ?
Do S-Maxa nie ma lusterek z 13. pinowymi wtyczkami.

Bump:
Cytat:
Napisał mcsiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest z S-Maxa przed liftem - 2008r. Ma ono na wyposażeniu: - migacz, - elektrykę, - podgrzewanie, - dodatkowe oświetlenie pod spodem - składanie (nie wiem dlaczego tylko na przycisk) - na wstecznym się obniża i pokazuje koło - prawdopodobnie pamięć też działa Pytanie jak mogę się dowiedzieć że dane lusterko z aukcji na allegro pasuje?? Jakie kabelki są w moim lusterku, tzn ile pinów mają kostki? Nie mam pojęcia gdzie szukać takich informacji a lusterek używanych niestety nie mozna zwracać.
Jeśli chcesz kupić całe lustro, to wtyczka musi mieć 13 kabelków2 (12 pinów).
Cytat:
Napisał mcsiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie nr 2: Czy jest sens kupić lusterko-zamiennik takie jak tutaj?:
Zamienniki "bogatych" lusterek generują błędy, więc jako całe lustro kupiłbym oryginał.
Cytat:
Chodzi mi o czarną plastikową obudowę czyli najważniejszą cześć na której wszystko się trzyma. Chciałbym jeśli to możliwe wyjąć z mojego lusterka wszystko inne i wsadzić do tej czarnej obudowy z zamiennika.
Wszystko zależy jaki to będzie zamiennik. Ja mam np. taki, że da się połączyć "obudowę" z "mechanizmem", ale np. nie ma gdzie przykręcić oryginalnej lampki "puddle" (trzyma się tylko na zatrzasku) i zamiast na dwóch oryginalnych wkrętach możesz skręcić wszystko tylko na jednym, więc nie jest to idealne P&P.

Ostatnio edytowane przez Parch ; 18-09-2017 o 15:29
Parch jest offline   Odpowiedź z Cytatem