View Single Post
Stary 27-09-2017, 11:57   #93
weuek
Zablokowany

Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Jaki kupić olej, filtry oleju, paliwa i powietrza? Pierwsza moja wymiana

Cytat:
Napisał Atomo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozumiem,że wg twojej teorii Valvolin który przedstawiłem jes taki sam ,a nawet gorszy od specola ponieważ nie jest krajowy.
Bynajmniej! To nadinterpretacja. Teraz wymyśliłęm sobie specola. Wcześniej miałem formułę f, castrola, valvolina i motula - tak sobie mieszam i stwierdzam, że jeden siusiak co tam jest zalane, byle się wymieniało regularnie (ok. 10-12 kkm).
Cytat:
Napisał Atomo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Idąc tym tokiem myślenia to wszyscy patrioci powinni zapylać polonezami ,a nie fordami.
Nie jestem patriotą (dorabiam na emigracji, gdzie jem jabłka z RPA czy NZ, bo ichniejsze krajowe są dla mnie za drogie), ale irytuje mnie to, że gdy w Polsce chcę w lokalnym sklepie kupić piwo, to nie ma ani jednego pochodzącego od rodzimego kapitału, tylko dosłownie wszystkie od sab millera, heinekena i carlsberga. Nawet o piwie nie możemy sobie decydować, bo z zagranicy nami zarządzą.

Do carrefoura muszę się udać, żeby kupić polskie piwo, a pod nosem jest coś, co się reklamuje jako "polska sieć handlowa LEWIATAN". Wyłącznie od tych trzech zagranicznych koncernów mają piwo.

To utwierdza mnie w przekonaniu, że Polacy to gęsi.

:-(

Ostatnio edytowane przez weuek ; 27-09-2017 o 12:06
weuek jest offline   Odpowiedź z Cytatem