Odp: SYNC3 - aktualizacja map
Abstra***ąc od wszystkiego związanego z samą techniczną stroną zagadnienia, chciałem wam powiedzieć, że mapy to my w tych SYNC'ach mamy nie do pobicia ... w sensie aktualne, że szok :-)
Jadę sobie w zasadzie na końcu świata, na granicy z Białorusią na Podlasiu i kończy mi się paliwo. Wbijam szukaj paliwa i wybieram stacje Orlen, znajduje kilka, mówię sobie sukces! jadę do najbliższej. Dojeżdżam, ciemno, patrzę - płoty, maszyny, budowa ... stacja w budowie, termin oddania luty 2018. Lekki szok, ale,wybieram kolejną, jadę bo blisko, zajeżdżam i ten sam widok, w budowie ... powoli mam problem, bo rezerwa i 50km mi pokazuje do dna permanentnego, wbijam dalej jakąkolwiek, jadę. Noname totalny, zadupie w polu, ceny 4,21zł/l pb95, wszystko okolice Terespolu. Idą programiści z aktualizacjami, że w szoku jestem...
Z drugiej strony, drogi tez często widzę w zarysie, już te co są w budowie jak i w planach, żadnego ruchu, a już na mapie mam kreski szare naniesione. Trochę dziwi fakt wkładania w bazę Poi miejsc, które się budują, a nie zlikwidowane są te, których już nie ma, bo trafiłem już kilka knajp nieistniejących i tego nie poprawiają, nie kontrolują jakoś specjalnie przed aktualizacją bazy.
Tak BTW, czy Wy też tak macie że śmiesznym tłumaczeniem lektorki niektórych wyrazów na polski jak "Wroćław" "półnoćna" i kilka innych wpadek? Mimo, że śmieszne, to jednak irytujące, bo nie spotkałem jeszcze tego typu byków.
Ostatnio edytowane przez Greg Poznań ; 03-10-2017 o 19:59
|