U mnie akcja zakonczyła się powodzeniem. Wymieniłem sam plastik i jest git
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Był co prawda mały problem o którym wspominał Parch:
Cytat:
|
Wszystko zależy jaki to będzie zamiennik. Ja mam np. taki, że da się połączyć "obudowę" z "mechanizmem", ale np. nie ma gdzie przykręcić oryginalnej lampki "puddle" (trzyma się tylko na zatrzasku) i zamiast na dwóch oryginalnych wkrętach możesz skręcić wszystko tylko na jednym, więc nie jest to idealne P&P.
|
To prawda może się zdarzyć że nie ma jednego otworu i mi się dak zdarzyło ale wielki problem to nie jest. Plastik jak to plastik jest dość miękki i w miejscu w którym brakuje otworu można go po prostu zrobić, np. śrubokrętem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wystarczy dobrze wycelować i mam dwa wkręty działające.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Gorzej u mnie było ze zdejmowaniem szkła.. połamałem 2 niestety... wiec trzeba mieć w jakieś w zanadrzu albo być mega sprytnym w wyciąganiu. Mi się jakoś nie udało nie-połamać