View Single Post
Stary 02-10-2017, 22:01   #1424
Odene
ford::average

Model: Focus mk 3
Silnik: 1.6 EB 150km
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Ok, powoli wymiękam... Ile złośliwości rzeczy martwej by to zadziałało to głowa mała..

Jak już dowiedziałem się że jedynym slotem bezpiecznika który odcina się po 30 minutach to zapalniczka (61) i chciałem tam przepiąć moją domowej roboty przejściówkę to okazało się że http://allegro.pl/bypass-bajpas-uni-...ant=5683565532 ma za gruby bok w który wpina się bezpiecznik przez co do 4-5 bezpieczników nie da się go włożyć.. Jednym z nich jest właśnie bezpiecznik 61..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czarna wtyczka wyżej, pusty slot 61 niżej.. NIGDZIE w instrukcji nie jest to napisane. Rozumiem że poza 61 żaden ze slotu nie odcina prądu po czasie?

Bo jak nie wpięcie pod bezpieczniki to już nie wiem w co mogę się wpiąć.. Ktoś coś tam wspominał o jakieś lampce przy lusterku ale to zapewne przerasta mojego skilla w niepopsuciu czegoś D:

Ciekawe ile zajmie takiej kamerce zarżnięcie akumulatora jak będzie działała 24h..
@edit :
Pomocnicze mazańce w czym problem..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Odene ; 02-10-2017 o 22:22
Odene jest offline   Odpowiedź z Cytatem