Ok, powoli wymiękam... Ile złośliwości rzeczy martwej by to zadziałało to głowa mała..
Jak już dowiedziałem się że jedynym slotem bezpiecznika który odcina się po 30 minutach to zapalniczka (61) i chciałem tam przepiąć moją domowej roboty przejściówkę to okazało się że
http://allegro.pl/bypass-bajpas-uni-...ant=5683565532 ma za gruby bok w który wpina się bezpiecznik przez co do 4-5 bezpieczników nie da się go włożyć.. Jednym z nich jest właśnie bezpiecznik 61..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czarna wtyczka wyżej, pusty slot 61 niżej.. NIGDZIE w instrukcji nie jest to napisane.
Rozumiem że poza 61 żaden ze slotu nie odcina prądu po czasie?
Bo jak nie wpięcie pod bezpieczniki to już nie wiem w co mogę się wpiąć.. Ktoś coś tam wspominał o jakieś lampce przy lusterku ale to zapewne przerasta mojego skilla w niepopsuciu czegoś D:
Ciekawe ile zajmie takiej kamerce zarżnięcie akumulatora jak będzie działała 24h..
@
edit
:
Pomocnicze mazańce w czym problem..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.