View Single Post
Stary 02-10-2017, 22:02   #44
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Korzystanie z funkcji serwisowych Forscan

Cytat:
Napisał adamek2828 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... idsa prosto z chin za 400 najtanszego. Lepszy od tego viakena 1000razy
...
Szczęścia, zdrowia, pomyślności...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W trafieniu na takiego "chińczyka" co to bezproblemowo programuje moduły...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście, że takie są, ale wiedzieć który to już osobna bajka.
Ponadto IDS to trudny program i sensowne jego użycie sprawia sporo kłopotów większości ASO. Potem wydzwaniają do mnie z pytaniami "jak to zrobić"... Albo z tekstami "do samochodów z USA to trzeba mieć jeszcze to czy tamto czy nie?" itp. itd.
95% użytkowników Fordów całkowicie wystarcza FORScan z dobrym kablem. Viaken USB do tego jest zdecydowanie najlepszy, bo najmniej problemów generuje.
Zdecydowanie odradzam różnym amatorom branie się za programowanie modułów. Zdecydowanie za często kończy się to rozpaczliwym telefonem typu "ratuj!!!" do mnie lub któregoś z doświadczonych forumowych kolegów.
Oczywiście każdy sam odpowiada za siebie i podejmuje własne decyzje.
Ja tylko ostrzegam jako ktoś, kto wie czym to tak na prawdę grozi...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.