View Single Post
Stary 03-10-2017, 15:47   #703
gregory.p
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Focus C-Max 2 FL
Silnik: 2.0 TDCI 170Km
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Cytat:
Napisał beavis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ok .Musze jeszcze raz zagladnac na te bezpieczniki.. Czy moge spoojnie wylaczyc ta zielona kostke. nic sie nie zresetuje itp?
Zresetuje Ci się radio, tak że jak nie masz kodu to trochę "lipton" (chociaż ja nie miałem i musiałem sobie na szybko zorganizować online Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Nie wiem czy do końca jest konieczność wypinania tej kostki, jedno ze złączy powinno być widoczne przy zapiętej kostce, wystarczy, że wyjmiesz skrzynkę a nie tylko ją otworzysz.
Jeżeli w tym jednym złączu będziesz widział zielono czerwony (jeżeli dobrze pamiętam) przewód to masz co trzeba.

Cytat:
Napisał beavis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I rozumiem ze nie musze kupowac tego dlugiego kabla oporowego jak nie mam i wtedy beda swiatla mijania sie swiecic na 100% tak?
Nie do końca rozumiem to pytanie, jeżeli nie masz tego przewodu to wtedy jest problem, jeżeli masz to wpinasz przekaźnik i bezpiecznik i zrobione.