View Single Post
Stary 03-10-2017, 17:18   #706
beavis
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Galaxy MK3 i Focus MK2FL
Silnik: 2.0tdci 140KM@163KM i 1.6tdci 110KM
Rocznik: 2006 i 2008
Domyślnie Re: Odp: Fabryczne światła dzienne - mijania - wyłączenie

Cytat:
Napisał gregory.p Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresetuje Ci się radio, tak że jak nie masz kodu to trochę "lipton" (chociaż ja nie miałem i musiałem sobie na szybko zorganizować online Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Nie wiem czy do końca jest konieczność wypinania tej kostki, jedno ze złączy powinno być widoczne przy zapiętej kostce, wystarczy, że wyjmiesz skrzynkę a nie tylko ją otworzysz.
Jeżeli w tym jednym złączu będziesz widział zielono czerwony (jeżeli dobrze pamiętam) przewód to masz co trzeba.

Nie do końca rozumiem to pytanie, jeżeli nie masz tego przewodu to wtedy jest problem, jeżeli masz to wpinasz przekaźnik i bezpiecznik i zrobione.
no bo ktos napisal ze bez drutu oporowego beda swiecily pelna moca wiec pomyslalem ze ten drut oporowy jest tylko po to zeby zamiast 100% swiatla swiecily na 70% . ale rozumiem ze ten kabel musi byc w moim przypadku. jutro sprawdze wszystko
beavis jest offline   Odpowiedź z Cytatem