Byłem dzisiaj w serwisie i zgłosiłem następujące sprawy:
-Sprzęgło o którym już pisałem
-Zmieniający się ton dźwięku z czujników parkowania albo podczas otwierania drzwi (dźwięk dobiega tylko z jednego głośnika i jest strasznie zniekształcony zdarza się to 2-3 razy w tygodniu patrzyli się na mnie głupio ale jak im pokazałem nagranie telefonem to trochę inaczej zaczęli na to patrzeć )
-często wyświetlany komunikat (sprawdź oświetlenie adaptacyjne)
- trzaskanie w słupku B kiedyś mi to naprawili i było ok
Auto z 2016 r Przebieg 24000tys do tej pory wymiana kierownicy na gwarancji w piątek głębsza weryfikacja
Ponadto postanowiłem zmniejszyć interwał i wymienić olej na własną rękę, kupiłem dzisiaj w Fordzie filtr oleju cena 40zł Olej Castrol 5w20 wraz z wymianą w niezależnym warsztacie 146zł cena w Fordzie 78zł i tu uwaga jest to cena za litr
Podsumowując ten samochód można tak samo kochać jak i nienawidzić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) Jest z nim tak jak z Kobietą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w piątek napiszę co tam serwis powiedział jestem przygotowany na zlewkę ale zobaczymy może serwis się pokaże z dobrej strony