panerai_47
Co to znaczy druga nawigacja ? Mam sync3 bez navi. Może nie dużo ale dwie trasy po 1.5k km zrobiłem na Carplay i zawsze wszystkie cele znajdował. Jeszcze przed odbiorem czytałem o podłączaniu androida i iphona do sync3. Myślałem że będzie kulawo z iphonem. Nawet wyraziłem głośno swoją opinie za co zostałem zgaszony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., zresztą słusznie. Z navi na iphonie jestem bardzo zadowolony. A najbardziej cieszy pewna mała duperela. Przed podróżą jeszcze w domu wpisuję punkty /miejsca interesujące mnie. Iphon pamięta je i kiedy podłączę go do sync3 nie muszę wpisywać na ekranie ponownie miejsc (bardzo tego nie lubię) tylko wybieram z rozwijanej listy. To takie planowanie trasy w spokojnych warunkach. Wszak nawigacja iPhona to TomTom. Z sprzętem Apple mam do czynienia tylko 3 lata. Ale od początku słyszałem od znajomych - daj sobie spokój z nawigacją Appe to straszna kicha. Nigdy tego nie ruszałem. Ale po zakupie auta bez navi musiałem zacząć używać tej "kichy". Jestem mile zdziwiony. To nie jest żadna kicha. Delikatnie ale zdecydowanie zwrócił mi uwagę ktoś z forum (zresztą też z Paprykarni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).