View Single Post
Stary 10-10-2017, 20:06   #1
MATRIX266
ford::average

Imię: KRZYSIEK
Model: MONDEO
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Wrażenia po zakupie

Witam stałem się posiadaczem forda mondeo w automacie 2.0 tdci titanum , przed zakupem pisałem tutaj posta odnośnie zawieszenie bo szukałem auta które się dobrze trzyma drogi i raczej jest twardsze.
Zrobiłem jak na razie 100 km ale to wystarczy a żeby powiedzieć, że zawieszenie i prowadzenie tego auta bajka, wcześniej miałem passata b5 którego pod względem trakcji nie można porównać po prostu przepaść w zakręty w które wchodziłem 80 pasiorem teraz mondziakiem 100km to lekko, spodziewałem się różnicy ale powiem szczerze nie aż takiej może to dlatego, że to wersja titanum i coś mi się obiło o uszy, że jest delikatnie obniżona delikatnie ale nie wiem na pewno. Jedyne co na razie mnie denerwuje a raczej do czego nie mogę się przyzwyczaić to prawe lusterko asferyczne , które ma przecięcie i jak wyprzedzam to przy końcu jak mam się chować to widzę właśnie auto w martwym polu czyli w tej końcówce lusterka i nie wiem czy mogę się już chować czy nie bo trochę zniekształca obraz, może mam za mało lusterko w prawo a za dużo w stronę auta i dlatego tak łapie jak coś to proszę o jakieś porady.Generalnie autko jak na razie super;p.

Ostatnio edytowane przez Adept ; 10-10-2017 o 21:21
MATRIX266 jest offline   Odpowiedź z Cytatem