View Single Post
Stary 11-10-2017, 10:12   #17
kuba es
ford::average

Imię: kuba
Model: mondeło
Silnik: dwa zeło
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Wrażenia po zakupie

Też miałem passata b5...9 lat (AFN 110koni)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz MK4
Zawieszenie w pasku na plus wg mnie, do silnika TDI zaglądałem podczas wymiany oleju - brak DPFów i wiązki elektryczne na wyższym poziomie niż w mondeo (w MK4 komputer czasami głupieje a pokazane błędy nie zawsze jasno określają co go boli). Obawiam się, że blachy też słabsze - w moim 19 letnim aucie nie miałem problemów z korozją ani blach ani podzespołów i nie konserwowałem go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Elementy wnętrza, spasowanie i ich jakość szału w MK4 nie robią - mam trenda ...może dlatego

Na plus MK4- zrywniejszy silnik (fajnie się zbiera), łady wygląd, pojemniejszy bagażnik, zestaw głośnomówiący, MP3, lepsze audio, więcej poduszek - czyli większe bezpieczeństwo i roletka okna dla dziecka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jestem zadowolony z zamiany - wiem że teraz aut nie produkuje się na lata..takie czasy!
kuba es jest offline   Odpowiedź z Cytatem