Sprawa niestety na moje nieszczęście okazała się bardziej skomplikowana. Zawór sterujący zakupiłem "magicy" z ASO po kolejnych kilku dniach stwierdzili, że to jednak nie pomogło i w dalszym ciągu twierdzą, że do wymiany jest pompa i...nie tylko pompa ponieważ odkryli, że zbiornik paliwa również zasysa gdzieś powietrze i oczywiście po wymianie pompy oczywiście trzeba go także wymienić... Prawdopodobnie wpadłem w pułapkę ASO, zamierzam zabrać stamtąd auto bo za moment wymienią mi pół samochodu a usterka pozostanie... Zna może ktoś jakiś sensowny serwis w Łodzi?
Bump: Sprawa niestety na moje nieszczęście okazała się bardziej skomplikowana. Zawór sterujący zakupiłem "magicy" z ASO po kolejnych kilku dniach stwierdzili, że to jednak nie pomogło i w dalszym ciągu twierdzą, że do wymiany jest pompa i...nie tylko pompa ponieważ odkryli, że zbiornik paliwa również zasysa gdzieś powietrze i oczywiście po wymianie pompy oczywiście trzeba go także wymienić... Prawdopodobnie wpadłem w pułapkę ASO, zamierzam zabrać stamtąd auto bo za moment wymienią mi pół samochodu a usterka pozostanie... Zna może ktoś jakiś sensowny serwis w Łodzi?
Bump:
Cytat:
|
Adam,
przy jakim przebiegu wydarzyła Ci się ta usterka?
Czy komputer zapisał jakiś błąd?
Ps
filtra w aso kosztuje około 300 PLN + wymiana pewnie około 100
Jakie ceny wpisali Ci na rachunku?
|
Usterka się pojawiła przy 160tys