Cytat:
|
Sprawa niestety na moje nieszczęście okazała się bardziej skomplikowana. Zawór sterujący zakupiłem "magicy" z ASO po kolejnych kilku dniach stwierdzili, że to jednak nie pomogło i w dalszym ciągu twierdzą, że do wymiany jest pompa i...nie tylko pompa ponieważ odkryli, że zbiornik paliwa również zasysa gdzieś powietrze i oczywiście po wymianie pompy oczywiście trzeba go także wymienić... Prawdopodobnie wpadłem w pułapkę ASO, zamierzam zabrać stamtąd auto bo za moment wymienią mi pół samochodu a usterka pozostanie... Zna może ktoś jakiś sensowny serwis w Łodzi?
Bump: Sprawa niestety na moje nieszczęście okazała się bardziej skomplikowana. Zawór sterujący zakupiłem "magicy" z ASO po kolejnych kilku dniach stwierdzili, że to jednak nie pomogło i w dalszym ciągu twierdzą, że do wymiany jest pompa i...nie tylko pompa ponieważ odkryli, że zbiornik paliwa również zasysa gdzieś powietrze i oczywiście po wymianie pompy oczywiście trzeba go także wymienić... Prawdopodobnie wpadłem w pułapkę ASO, zamierzam zabrać stamtąd auto bo za moment wymienią mi pół samochodu a usterka pozostanie... Zna może ktoś jakiś sensowny serwis w Łodzi?
Bump:
Usterka się pojawiła przy 160tys
|
co to za serwis? szok niedowierzanie! .
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wymieniają - Ty płacisz , dalej nie działa i gra muzyka!!
moim zdaniem skoro wymienili filtr a to nie pomogło niech założą stary i szukają dalej - bo tak jak piszesz za chwile naprawy przekroczą wartość auta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.